Ook merkgarantiebewijs Volvo bij Focwa

Focwa breidt per vandaag zijn merkgarantiebewijs uit met Volvo. De consument kan voortaan rekenen op een merkspecifiek garantiebewijs. Op voorwaarde dat de schade is hersteld door een Focwa-bedrijf dat samenwerkt met een Vovo-dealer met merkerkenning.

Aan het document ten teken van kwalitatief schadeherstel hangt een garantie van vier jaar. Het garandeert herstel conform richtlijnen van de fabrikant en het gebruik van originele onderdelen.

Sinds 2016 kunnen Focwa schadeherstellers die een merkerkenning hebben digitaal merkgarantiebewijzen uitgeven aan de consument. Merken die Volvo voorgingen zijn Audi, Hyundai, Nissan, Opel, Renault, Seat, Skoda, Volkswagen, Volkswagen bedrijfswagens, Mazda, Ford en Mercedes-Benz. De benodigde applicatie wordt via het Focwa-lidmaatschap beschikbaar gesteld en is ontwikkeld door de belangenorganisatie zelf en door ABZ-dochter Solera. Focwa-schadeherstellers die samenwerken met een Volvo-dealer met merkerkenning kunnen digitale merkgarantiebewijzen genereren met het digitale paspoort van ABZ. (foto: De Onderdelenlijn).

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.