Prijs en kwaliteit schadeherstel op gespannen voet

Netwerkorganisatie Automotive Insiders heeft voor het najaar reeds een drietal inspirerende bijeenkomsten op stapel staan. De eerste is op 13 september, wanneer de gespannen relatie tussen prijs en gewenste kwaliteit van autoschadeherstel van verschillende kanten wordt belicht.

Tijdens deze bijeenkomst kruisen onder meer leasemaatschappij Athlon en verzekeraar Inshared als sturende partijen in schadeherstel de degens over hoe zij kwaliteit garanderen voor een voor hen acceptabele prijs. Namens Bovag zal Toine Beljaars worden ondervraagd over de manier waarop de brancheorganisatie de kwaliteit waarborgt die haar leden biedt. Beljaars zal daarbij betogen dat daar meer bij komt kijken dan het opleggen van een kwaliteitsnorm allen. Tevens aanwezig als spreker is Femke Teeling, directeur Focwa. Zij zal nieuwe cijfers presenteren over klachten die bij Focwa zijn binnengekomen na schadeherstel.

Customer experience

Behalve dit schade-evenement op de vertrouwde locatie Fort Wierickerschans in Bodegraven zijn er voor oktober nog twee netwerkbijeenkomsten van Automotive Insiders gepland. Op 4 oktober is Performance Solutions in Hoofddorp gastheer van een bijeenkomst over customer experience in automotive. Daarin wordt gekeken hoe autobedrijven beter kunnen presteren in de ogen van hun klanten.

Diefstal

En op 9 oktober wordt nader ingegaan op autodiefstal in het tijdperk van de connected car. Want hoewel de cijfers dalen, blijven de gevolgen van autodiefstal voor imagoschade van autofabrikanten groot. Ook deze bijeenkomst vindt plaats in Fort Wierickerschans in Bodegraven. Op de website van Automotive Insiders vindt u meer informatie over deze evenementen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3806 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters