Schadecongres IBIS draait om passie

‘Passion for Progress’, met dat thema zal het internationale schadeherstelcongres IBIS in 2019 een ode brengen aan de Italiaanse historie als het gaat om de automotive industrie.

Het meerdaagse evenement (10 t/m 12 juni) strijkt ditmaal neer aan de oevers van het Lagio Maggiore. De inschrijving voor de meer dan 350 plekken is begonnen, zo laat de organisatie weten. Plaats van handeling is Grand Hotel Dino in Baveno. IBIS (International Bodyshop Industry Symposium) vond voor het eerst plaats in 2001. The Global Summit is niet alleen een podium voor kennis maar ook voor ontmoeting. Elk aspect van de mondiale schadeherstelmarkt is vertegenwoordigd. Officiële partners zijn 3M, Axalta, Audatex, Betag, Enterprise, OE Connection en Symach. Voor wie overweegt zich in te schrijven: t/m 31 januari geldt een vroegboekkorting. Voor aanmelden/informatie: Suzie Scott – suzie@ibisworldwide.com of (+44) 07545 068 455.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †