Schadecongres IBIS zoekt Lago Maggiore op

Terwijl menig vakantieganger deze periode neerstrijkt rond de kusten van het Italiaanse Lago Maggiore wordt bekend dat dit de bestemming wordt van de 2019-editie van het schadecongres IBIS.

Het zal voor het eerst in de negentienjarige geschiedenis zijn dat IBIS Global Summit Italië aandoet. Afgelopen editie werd gehouden in München.

Waardering

Zo’n 370 schadebranchegenoten uit 30 landen kwamen naar München. IBIS-topman Jason Moseley (foto) kijkt naar eigen zeggen terug op een geslaagde editie. Van de congresbezoekers oordeelde 94 procent dat het in ‘goede’ of ‘excellente’ mate voldeed aan de verwachtingen vooraf. Vier van de vijf waardeerde het evenement met de kwalificatie ‘goed’ of ‘excellent’.

Onmisbaar

Moseley laat nog geen details los over het programma van komende editie, maar wil wel een tipje van de sluier oplichten: “We willen iets unieks neerzetten dat onmisbaar is voor diegenen die het zakelijk landschap vandaag de dag beïnvloeden.” De keuze voor Italië onderbouwt hij door het land te omschrijven als ‘grotendeels beschouwd als het gepassioneerde en emotionele hart van de autowereld’. >> In Aftersales Magazine 07-2018 publiceerden wij een verslag van IBIS 2018. Lees het nu gratis online.