Van den Enden nationaal salesmanager PPG NL

Lakproducent PPG heeft Simon van den Enden (61) benoemd als Salesmanager Schadeherstel Nederland. Hij wordt verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van PPG, Nexa Autocolor en Max Meyer.

In zijn nieuwe functie stuurt Van der Enden de drie regiomanagers aan, ondersteunt hij het dealerkanaal en focust hij op klanten met meerdere vestigingen, zoals schadeherstelketens, importeurs en stakeholders. Een andere taak wordt de vermarkting van de Moonwalk, de halfautomatische mengmachine die PPG vorig jaar introduceerde.

BASF

Van den Enden werkte eerder als key accountmanager autolakken bij Hodij Coatings. Deze dealer van onder meer PPG en Nexa Autocolor is recentelijk overgenomen door PPG. Ook was hij in dienst bij BASF Coatings Services in Maarsen. Bij zijn nieuwe werkgever opereert Van den Enden onder Ronald Schoonbeeg (market director Benelux), eindverantwoordelijk voor PPG Automotive Refinish Benelux.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *