Veiling inventaris Autoschadebedrijf De Platvoet

In opdracht van de curator organiseert veilingplatform BVA Auctions een online faillissementsveiling met goederen van Autoschadebedrijf De Platvoet in Deventer. Van 30 augustus tot en met 6 september kunnen geïnteresseerden meebieden op het aanbod.

Het bedrijf werd op 6 juli failliet verklaard. Onder de virtuele hamer gaan 230 kavels met goederen voor de automotive branche, zoals bedrijfswagens, aanhangwagens, werkplaatsequipment, 2-koloms hefbrug, spuitcabine, poetsmachine en gereedschappen.

Kijkdag

Belangstellenden kunnen woensdag 30 augustus van 9.00 tot 11.00 uur aan de Zwolseweg in Deventer het veilingaanbod bezichtigen. Daarna start de online faillissementsveiling. De ophaaldag is dinsdag 12 september. Meer informatie over de veiling vindt u hier.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †