WSB opent eerste ‘Rupes Authorized Training Center’ in de Benelux

WSB Finishing Equipment heeft in Utrecht een nieuw training center ingericht voor Detailing en Automotive.

Tijdens de verbouwing en tevens verdubbeling van het reeds bestaande pand eerder dit jaar, is er een volledig ingerichte ruimte gecreëerd waar WSB trainingen kan gaan geven aan bedrijven die meer willen weten op het gebied van detailing: ofwel het op hoog niveau polijsten van o.a. auto’s.

Naast de reeds bestaande theorieruimtes kan in de detailing ruimte praktijkles worden gegeven op losse panelen, maar ook op auto’s. Met verschillende soorten verlichting en alle mogelijke technieken voor het schuren en polijsten van lak.

Trainingen

Het ligt in de lijn der verwachting dat, zodra dit Covid-technisch weer mag/kan, er trainingen worden aangeboden voor Rupes-dealers en professionele eindgebruikers. Er zullen diverse trainingen worden gegeven over bijvoorbeeld de verschillende polijsttechnieken, de compounds en polijstpads en het zogenoemde wetsanden.

Doordat WSB nu het officiële certificaat ‘Rupes Authorized Training Center’ heeft ontvangen, gebeurt dit allemaal volgens de geldende regels van Rupes S.p.A. uit Vermezzo (I). Iedere deelnemer aan de trainingen die laat blijken over voldoende kennis te bezitten met betrekking tot de aangeboden lesstof ontvangt het officiële certificaat.

De trainers zullen continu de kennis up to date houden en zich hierin blijven ontwikkelen. De kennis blijft niet alleen oppervlakkig, om een officieel trainingscentrum te zijn, moet er ook sprake zijn van specialisme! Het gaat hierbij om de theoretische- en praktische kennis over de oppervlaktebehandeling met behulp van RUPES-producten en -systemen. Via de website van WSB is inschrijven op een training in het Rupes detailingcentrum mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *