Zeven audits? Auditplatform biedt uitkomst

Rolin Automotive Audit & Certification Services heeft het bestaande online auditplatform vernieuwd door uitbreiding van de auditfunctionaliteiten en de toevoeging van een self assessment-functie.

Dankzij de self assessment kunnen dealer- en schadeherstelbedrijven zelf een eerste stap nemen op weg naar certificering. Daarnaast wordt het platform onder het label ‘auditplatform.online’ separaat gepositioneerd in de markt.

Zeven audits

Er zijn verschillende branche- en duurzaamheidscertificeringen. Daarnaast zijn er door een toenemend scala aan merkerkenningen voor schadeherstelbedrijven tal van certificeringen mogelijk. Deze bedrijven zitten echter niet te wachten op zeven audits, zoals Focwa-directeur Femke Teeling onlangs tijdens het Focwa-congres terecht opmerkte. Het ‘auditplatform.online’ van Rolin Automotive biedt daarvoor een oplossing. Robert Klinkert: “De self assessment-functie voor meerdere certificeringsprogramma’s tegelijkertijd is gekoppeld aan het audit-gedeelte. Daarna kan in één keer een fysieke audit voor de desbetreffende programma’s heel efficiënt en effectief worden uitgevoerd. Die kunnen wij vervolgens verrichten, als wij daartoe opdracht krijgen.”

Onafhankelijk

Klinkert benadrukt dat het ‘auditplatform.online’ onafhankelijk is en gebruikt kan worden voor elk gecombineerde certificeringsaudit bestaande uit, Bovag of Focwa, Duurzaamheid, Merk Erkenning(en) of anderszins.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2954 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters