Leverancier van laadoplossingen EVBox heeft onlangs ISO-certificaten ontvangen voor kwaliteitsbeheer, milieuprestaties, en gezondheid en veiligheid op het werk. Het gaat om respectievelijk de internationale normen ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 en ISO 45001:2018. Everon, het laadbeheerplatform van EVBox, ontving eveneens de ISO 45001:2018-certificering.

Het met goed gevolg doorstaan van de audits van certificatie-instelling BSI is een bewijs dat EVBox in staat is om consistent producten en diensten te leveren die voldoen aan de behoeften van de klant en aan allerlei wetten en regels. 

Voortdurende controle

Algemeen directeur Peter Van Praet: “Ik kan met trots zeggen dat EVBox opnieuw een belangrijke prestatie heeft geleverd na een lang proces dat een immense hoeveelheid voorbereiding van ons vergde. Ons geverifieerde integrated management system helpt ons om alle afdelingen binnen het bedrijf te stroomlijnen en stelt ons in staat om onze processen voortdurend te controleren en te verbeteren om zodoende effectiever, efficiënter en productiever te werk kunnen gaan. Met de ISO-certificeringen zit EVBox op het juiste spoor om een uitstekende klantervaring te bieden. Ik ben ervan overtuigd dat deze certificeringen hen het vertrouwen geeft dat we ons houden aan de hoogste normen en procedures.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
18 juni 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties