bekeken: 928 x
Waardeer dit artikel:
2 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

SKF helpt autobedrijven in crisisperiode

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 27 maart 2020, 11:49

Leestijd: < 1 minuut

Onderdelenfabrikant SKF is de eerste producent die zich schaart achter het WESP-initiatief om autobedrijven te ondersteunen.

Na diverse onderdelendistributeurs als Alliance Automotive Benelux, Fource, PSA-Distrigo, Doyen, Group Auto Nederland, de Koskamp Groep, Molco, maar ook opleiders als Innovam/Autoniveau en de brancheorganisaties RAI Aftermarket en VASS, is SKF nu de eerste fabrikant die aanhaakt.

Joris Van Genechten en Rob Benjamins van SKF: “In deze tijd moeten we elkaar helpen om de crisis de baas te blijven. Wij ondersteunen dan ook het initiatief van WESP om branchebreed en met behulp van werkplaatsdata, ondernemingen te ondersteunen in hun bedrijfsvoering. Ze misschien zelfs sterker uit de crisis te laten komen.”

SKF wil in deze tijden speciaal voor de WESP gebruikers een levenslange garantie op haar onderdelen aanbieden om het garagebedrijf een extra steun in de rug te geven.

Tags: , ,

WESP-analyse: opnieuw daling…Carteam breidt uit naar…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties