fbpx

Domeinpartner - Bovemij

Wij zijn Bovemij. Wij zijn de financieel dienstverlener van en voor de mobiliteitsbranche.

In 1963 zijn wij opgericht door de leden van BOVAG. Om risico’s af te dekken die ondernemers niet konden of wilden dragen. Tegenwoordig is het ons doel om bedrijven in de mobiliteitsbranche succesvol te laten ondernemen.  Dat doen we door hen een drietal Bovemij-routes aan te bieden.

Route 1: Verzekeringen

We bieden bedrijfsverzekeringen, verzekeringen voor ondernemers en hun medewerkers en verzekeringen voor de klanten van onze B2B-klanten. En we bieden rechtshulp, wanneer dat nodig is.

Route 2: Financieringen

We financieren de leasevloot van mobiliteitsbedrijven en bieden hen daarbij integrale administratieve

ondersteuning, zodat zij zich volledig op hun onderneming kunnen richten. Samen met onze zakelijke klanten bieden we ook financieringen voor consumenten.

Route 3: Data & internet

In 2016 startten we met Helder: ons eigen mobiliteitsplatform dat ervoor moet zorgen consumenten bij hun zoektocht naar mobiliteit altijd bij een BOVAG-bedrijf terecht komen. En ook RDC is sinds 2017 voor 100% in handen van Bovemij, zodat we het mobiliteitsnetwerk nu ook op gebied van data-intelligentie en -diensten kunnen ondersteunen.

Onze kernwaarden

Bovemij is anders dan andere financieel dienstverleners die in de markt actief zijn. Want wij zijn én voelen ons verbonden met de branche en met onze klanten. We kennen hun wereld en de uitdagingen waar zij voor staan. Onze kernwaarden vormen de basis van ons merk.

Persoonlijke Aanpak

We voelen ons verbonden met de branche en met onze klanten. Zij zijn bij ons een naam en geen nummer. We zijn betrokken bij hun bedrijf, tonen interesse en denken mee. Het grote bewijs dat onze aanpak werkt: we hebben klanten die al meer dan 50 jaar bij ons verzekerd zijn!

Dichtbij

We kennen de wereld van onze klanten én de uitdagingen waar zij voor staan. We gaan samen dezelfde kant op: vooruit! Om daarvoor te zorgen, leven wij ons in onze klanten in. We wachten niet af, maar tonen initiatief. We staan naast hem: schouder aan schouder!

Samen

Wij zijn een echte partner van de branche. Sterker nog: wij bestaan vóór en dóór de branche. Het is ons doel om de mobiliteitsbranche sterk te houden. Dat doen we onder andere door ons als partner van onze klanten op te stellen. Door met hen oplossingen te bedenken die hen echt vooruit helpen.

Kennis van Zaken

We zijn in 1963 opgericht door de leden van BOVAG. Meer dan 50 jaar later zijn bedrijven in de mobiliteitsbranche nog steeds onze primaire doelgroep. Wij snappen onze klanten; we begrijpen hen! En natuurlijk verstaan we ook ons vak: we zijn experts in verzekeren, financieren en rechtshulp. Die combinatie maakt dat bedrijven in de mobiliteitsbranche bij ons aan het juiste adres zijn.

Heldere oplossingen

Wij helpen onze klanten succesvol ondernemen. Dat doen we door hen oplossingen te bieden voor (mogelijke) belemmeringen. Wij signaleren die en lossen die zo snel mogelijk op. We zijn alert op kansen en nieuwe situaties en handelen daar in een vroeg stadium naar. Dat noemen we ‘continue verbeterkracht’.

Video’s


locatie - Bovemij

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties