fbpx

Domeinpartner - EMM

De ontwikkeling, fabricage en distributie van ge- en verbruiksartikelen, binnen alle sectoren die op grote(re) schaal lakken verwerken, staat centraal binnen EMM. De organisatie versterkt haar dealers én eind- afnemers door co-ondernemerschap. Samen innoveren wij producten, zorgen voor toepassing binnen nieuwe afzetmarkten èn plegen inspanningen ter opwaardering van de kwaliteit van het werk en de werkvreugde. Samen zijn we sterker!

EMM is wereldwijd actief en heeft haar hoofdvestiging in Nederland. Daarnaast beschikt zij over eigen vestigingen in vele landen en werkt zij samen op basis van joint ventures. Centraal staat de ontwikkeling, fabricage en distributie van ge- en verbruiksartikelen voor alle sectoren die op grote(re) schaal lakken verwerken. Hierbij gaat het onder andere om handige disposables zoals maatwerkbekers, praktische gereedschappen en robuuste afzuigsystemen. Belangrijke sectoren zijn de autoschadeherstelmarkt, de scheeps- en jachtbouw en de industrie. EMM beschikt over de merken Colad, Hamach, Ronin Tools en Tander. Daarnaast levert zij producten onder private label.

hamach_logo_800x600          ronintools_logo_800x600          colad_logo_800x600

ISO 9001:2015

Om te garanderen dat u altijd kunt vertrouwen op onze continue kwaliteit is EMM ISO gecertificeerd. ISO 9001:2015 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Dit kwaliteitsmanagement systeem is ingevoerd om kwaliteit te kunnen garanderen voor onze wereldwijde klanten. Daarnaast ondersteunt deze certificering onze focus: First in Non-Paint. Een waardevolle toevoeging voor ons als organisatie en u als onze klant.

WELKE STAPPEN HEEFT EMM

emm-zes-stappen

 

Videopresentatie

Downloads

icon_emm_cat2017_nl_np_lr-2-1          icon_hamach_cat2017_nl_lr_1-1

 

Nieuwe producten

HR1400

emm_sprayguncleaner_icon

snap_lid_guns_icon

Snap Lid System

Snap Lid

icon_snaplid

locatie - EMM

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties