bekeken: 3105 x
Waardeer dit artikel:
2 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 5
(5,00)
(Inloggen is vereist)

Staadegaard strijdt voor albino’s

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 8 december 2017, 08:18

Leestijd: 3 minuten

Pieter Staadegaard (41) zet zich nagenoeg fulltime in voor de Josephat Torner Foundation Europe. Torner (35) is een Tanzaniaanse activist met albinisme die zijn leven wijdt aan het verbeteren van de levenssituatie van mensen met albinisme in Tanzania en Afrika. Met de stichting wil Pieter – zelf vader van een zoontje met albinisme – op een structurele en duurzame manier geld inzamelen om de rechten van de mensen met albinisme te promoten.

De fotoreportage en het interview met Pieter Staadegaard en Josephat Torner is exclusief toegankelijk voor lezers met een Aftersales Plus account.Log in met uw gegevens of vraag een gratis account aan door op de registreer-knop te klikken.


Tags: , , , , , ,

REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Toon Sanders: 26 december 2017 om 21:28

Veel mensen kunnen zich de problemen van albinos in Afrika niet voorstellen totdat ze wellicht een documentaire hebben gezien over dit onderwerp.
Geweldig initiatief van Pieter om hier aandacht voor te vragen. Zelf ben ik net terug van Namibië waar mijn vrouw en ik een half jaar vrijwilligers zijn geweest voor de hulporganisatie Albino Care SINASRA. http://www.sinasra.com
Er zijn in Afrika veel hulporganisaties actief en ieder op hun eigen manier. Het zou mooi zijn als er in de toekomst meer samenwerking tussen de verschillende hulporganisaties zou zijn om dingen beter te structureren. Maar tot die tijd, is het prijzenswaardig om de inspanningen van veel vrijwilligers te zien om het leven van personen met albinisme meer dragelijker te maken.
Succes Pieter met al je activiteiten.
Toon Sanders

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

    Geen zoekresultaten gevonden.

Laatste reacties