fbpx
bekeken: 802 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Van Riel opent derde locatie Autohopper

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 28 september 2020, 16:11

Leestijd: < 1 minuut

Peter van Riel opent met ingang van 1 oktober in Etten-Leur een derde vestiging van Autohopper. Met de verhuurformule was hij al enkele jaren actief in Breda-Noord en Breda-Zuid.

De nieuwe, b2b-gerichte locatie gaat wagenparken in de regio voorzien in hun mobiliteitsbehoefte. Van Riel spreekt van “een enorm potentieel aan zakelijke kansen. Er zitten de nodige grote bedrijven, die we op maat kunnen bedienen.” Overigens is de locatie een joint-venture met Patrick Visschers, mede-eigenaar van Autohopper Oosterhout. Het rayon Etten-Leur van Autohopper kwam onlangs vrij. Klanten kunnen er terecht voor alle soorten voertuigen t/m 3500 kilo.

Doelgroep

Van Riel begon zes jaar geleden in Breda-Noord met Autohopper. De vestiging groeide na enige tijd uit haar jasje, wat reden was om twee jaar geleden ook in Breda-Zuid te beginnen met de formule. Beide locaties verschillen nogal van doelgroep: waar ‘noord’ met name een b2b-functie heeft (vervangend vervoer voor andere bedrijven), is ‘zuid’ meer gericht op consumenten en kleinere, zzp-achtige ondernemers. “In het ene geval ben je meer gefocust op processen, in het andere op personen.”

Foto: Peter van Riel (links) en Patrick Visschers, samen aan het roer van Autohopper Etten-Leur.

Tags: , ,

SKF past Automotive…EDGe Mobility biedt check van…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties