bekeken: 1864 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Vijf bewoners Holland House op Equip Auto

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 2 oktober 2017, 14:11

Leestijd: < 1 minuut

Eurol, NRF, Kavo Part, KAWE en Ganzeboom Transmissies nemen over twee weken met een gezamenlijke stand deel aan Equip Auto. Dit Holland House staat direct tegenover de hoofdingang (stand 1H020) van de Parijse vakbeurs.

Het initiatief van de Nederlandse aftermarketleveranciers is een vervolg op gezamenlijke deelname aan de Automechanika Dubai in mei van dit jaar. Daar trokken toen overigens alleen Kawe, Kavo Parts en NRF gezamenlijk op.

Tulpenbollen

De 140 vierkante meter grote stand in Parijs heeft een Hollandse uitstraling. Bezoekers krijgen onder meer tulpenbollen mee als presentje, de huiskleur is oranje. Verder is er ruim baan voor de individuele identiteiten van de vijf leveranciers. Rond het centrale ontmoetingsplein hebben zij de ruimte om zichzelf en het productassortiment te presenteren. “Behalve dat je de kosten deelt, kun je ook profiteren van elkaars netwerken”, zegt Jeroen Beterams, coördinator marketing en communicatie bij NRF. “We attenderen relaties nadrukkelijk op de aanwezigheid van de overige deelnemers aan het Holland House. Die formule bleek op de Automechanika Dubai succesvol.”

Nieuwe locatie

Equip Auto vindt dit jaar plaats van dinsdag 17 t/m zaterdag 21 oktober op een nieuwe locatie, namelijk Paris Expo Porte de Versailles. Daarmee keert de beurs terug naar het hart van de Franse hoofdstad, een wens die de afgelopen jaren door veel deelnemers werd geuit. Meer dan 1.400 exposanten uit 34 landen zijn aanwezig.

Tags: , , , , ,

Vraagprijs occasions in AOX…Tweekoppige nieuwe directie…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties