25 nieuwe leden voor Bosch-formules

Bosch Car Service en AutoCrew hebben de afgelopen periode in totaal 25 nieuwe partners in de beide netwerken opgenomen. Het gaat om zes Bosch Car Service-bedrijven in Nederland en nog eens tien in België en Luxemburg. AutoCrew kreeg er recentelijk twee nieuwe leden bij in Nederland en zeven in België en Luxemburg.

Aangesloten in Nederland bij Bosch Car Service zijn Autobedrijf Bijsma in Loppersum, Autobedrijf Van Zoggel in Ravenstein, Autocentrum Valstar in Kwinstheul, Agin in Rotterdam, Autocentrum Bollenstreek in Hillegom en Car Center ’t Gooi in Naarden. Voor de nieuwe aansluitingen bij AutoCrew gaat het om Peemen Auto’s in Den Hout en Autobedrijf Jan van Wezel in Valkenswaard.

Dienstverlening

“Het is duidelijk te merken dat onze uitgebreide dienstverlening rondom websites, sociale media, (online) marketing,  serviceproducten en lease & fleet zijn vruchten afwerpt. Inmiddels zijn er zelfs Europese afspraken met toonaangevende leasemaatschappijen en verzekeraars”, licht Michiel Frijters toe namens beide Bosch-formules.

Nieuwe technieken

“Daarnaast zien veel bedrijven in dat Bosch, als ontwikkelaar en leverancier van nieuwe technieken zoals e-mobility en ADAS, deze informatie en onderdelen ook beschikbaar stelt aan de markt. Dit uit zich onder andere in trainingen rondom deze nieuwe technieken, maar ook onze diagnosetester (KTS) met de bijbehorende pass-thru-trainingen zijn erg populair. Voor veel bedrijven is het complete pakket rondom e-Mobility wat wij de AutoCrew en Bosch Car Service bedrijven geven een reden geweest om zich aan te sluiten bij Bosch.”

Gebiedsbescherming

Ondanks de gebiedsbescherming die Bosch Car Service biedt, is er bijvoorbeeld in de Bollenstreek al een redelijk grote dichtheid aan Bosch Car Service-bedrijven en telt Rotterdam er zes. Michiel Frijters: “We verdelen dat altijd in redelijkheid en billijkheid. Een bedrijf met tien monteurs heeft natuurlijk een groter verzorgingsgebied dan een bedrijf met drie monteurs, het minimum voor Bosch Car Service. Daarnaast is tien kilometer binnen Amsterdam een halfuur rijden, maar in de provincie Groningen vijf minuten. Dus die gebiedsbescherming hebben we niet vastgepind op het aantal kilometers. Er zijn zoveel factoren die daarbij een rol spelen. Maatwerk is wat wij bieden en voor onze leden nog een reden om voor een van onze formules te kiezen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3497 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.