AD Garage sluit eerste tien bedrijven aan

De garageformule AD Garage van Autodistribution Nederland (voorheen Doyen Auto Nederland) laat weten de eerste tien partnerbedrijven aangesloten te hebben. Het gaat om Autobedrijf Sloetjes in Dinxperlo, Autobedrijf Lienden in Lienden, Garage Damhuis in Glanerbrug, Garage ’t Centrum in ’t Harde, Autobedrijf Minnaar in Heeswijk Dinther, Stol Autoservice in Oudehaske, Jan Bakker Auto’s in Elburg, Kreeft Auto & Service in Enkhuizen, Autobedrijf Nijhof in het Gelderse Laren en Bergmans Auto’s in Veldhoven.

“AD Garage is het exclusieve garageconcept van de Autodistribution-grossier. Een prachtig alternatief voor het bestaande aanbod van garageformules. Voor autobedrijven die grote zelfstandigheid willen behouden, maar wel de voordelen van een internationaal herkenbaar netwerk willen, is AD Garage de oplossing. Het wordt enorm positief ontvangen en we kunnen zeer binnenkort al de volgende nieuwe partners bekendmaken”, aldus Hanno Brinkman, Garage Support Manager bij Autodistribution Nederland.

Het concept

Naast technische support voor de universele garage biedt AD Garage vele modules en diensten op het gebied van commercie en marketing. Verder biedt AD Garage onder meer 24 maanden internationale garantie, 24/7 Europese pechhulp, een website met offertetool en een volledig assortiment onderdelen via de Autodistribution-grossier.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.