De garageformule AD Garage van Autodistribution Nederland (voorheen Doyen Auto Nederland) laat weten de eerste tien partnerbedrijven aangesloten te hebben. Het gaat om Autobedrijf Sloetjes in Dinxperlo, Autobedrijf Lienden in Lienden, Garage Damhuis in Glanerbrug, Garage ’t Centrum in ’t Harde, Autobedrijf Minnaar in Heeswijk Dinther, Stol Autoservice in Oudehaske, Jan Bakker Auto’s in Elburg, Kreeft Auto & Service in Enkhuizen, Autobedrijf Nijhof in het Gelderse Laren en Bergmans Auto’s in Veldhoven.

“AD Garage is het exclusieve garageconcept van de Autodistribution-grossier. Een prachtig alternatief voor het bestaande aanbod van garageformules. Voor autobedrijven die grote zelfstandigheid willen behouden, maar wel de voordelen van een internationaal herkenbaar netwerk willen, is AD Garage de oplossing. Het wordt enorm positief ontvangen en we kunnen zeer binnenkort al de volgende nieuwe partners bekendmaken”, aldus Hanno Brinkman, Garage Support Manager bij Autodistribution Nederland.

Het concept

Naast technische support voor de universele garage biedt AD Garage vele modules en diensten op het gebied van commercie en marketing. Verder biedt AD Garage onder meer 24 maanden internationale garantie, 24/7 Europese pechhulp, een website met offertetool en een volledig assortiment onderdelen via de Autodistribution-grossier.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties