Airbagbank krijgt nieuwe eigenaren

Erwin van Dooren heeft de Airbagbank verkocht aan Niels Ermers en Martijn Gerrits. Op technisch gebied blijft Erwin van Dooren wel ondersteuning bieden via Genius Airbagrecycling.

Genius is feitelijk het bedrijf waar het zo’n vijftien jaar geleden mee begon. Erwin van Dooren richtte het bedrijf op voor het recyclen van airbagonderdelen. Omdat deze markt destijds nog niet zo groot was is daar zo’n tien jaar geleden de Airbagbank bij gekomen. Via dit bedrijf werden gebruikte, maar ook nieuwe airbags en onderdelen daarvoor verkocht. Klanten zijn voornamelijk autobedrijven en schadeherstelbedrijven, maar ook particuliere klanten zijn bij de Airbagbank welkom. Het bedrijf krijgt aanvragen voor reparaties vanuit heel Nederland en heeft zelfs klanten in Duitsland en België.

Recycling

Erwin van Dooren heeft zich nu uit het bedrijf teruggetrokken omdat hij met Genius, dat overigens in hetzelfde pand gevestigd is als de Airbagbank, meer aandacht wil besteden aan de technische kant van het recylcen van airbagonderdelen. In Genius werkt hij samen met zijn partner Jeroen Meeuwssen. Niels Ermers en Martijn Gerrits benadrukken dat er voor hun klanten feitelijk niets verandert. “Wij blijven het vertrouwde adres voor alles op het gebied van airbags en garanderen de service en kwaliteit die u de afgelopen tien jaar van ons gewend bent.” Op de foto van links naar rechts Martijn Gerrits, Niels Ermers, Erwin van Dooren en Jeroen Meeuwssen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3806 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters