Aiways opent onderdelenmagazijn Schiphol

Niet alleen is de batterij elektrische Aiways U5 sinds vorige week te koop in Nederland, de Chinese fabrikant van elektrische auto’s Aiways heeft bovendien op Schiphol een magazijn geopend van waaruit onderdelen door heel Europa kunnen worden verzonden.

Aiways heeft het magazijn gevestigd op het Fokker Logistics Park Schiphol, dat met een opslagruimte van 12.000 vierkante meter in 90 procent van de verwachte vraag naar Aiways-onderdelen kan voorzien. Er werken dertig medewerkers, die de verschillende nationale servicepartners binnen één tot drie dagen van de bestelde onderdelen kunnen voorzien.

Zeshonderd onderdelen

In het magazijn liggen meer dan zeshonderd onderdelen voor de batterij elektrische U5 opgeslagen. Daaronder bevinden zich plaatdelen die vaak betrokken zijn bij schades en alle componenten die deel uitmaken van het elektrische systeem. Alexander Klose, verantwoordelijk voor Aiways buiten China: “Met een centrale onderdelendistributie in Europa garanderen we onze klanten snelle ondersteuning, waar die nodig is.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3423 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.