Al 25 nieuwe Autovakmeesters in 2019

Autovakmeester, een van de garageformules van de Partspoint Groep, heeft in 2019 al 25 nieuwe autobedrijven aangesloten.

Bij alle 25 bedrijven gaat het om autobedrijven die voorheen niet waren aangesloten bij AD Autobedrijf, de garageformule waar Autovakmeester een voortzetting van is.

Groter dan AD Autobedrijf

Met meer dan honderd aangesloten bedrijven is Autovakmeester nu al groter dan AD Autobedrijf ooit was. Formulemanager Ton Sieljes: “Toen we in juni 2018 Autovakmeester introduceerden, stond AD Autobedrijf op zo’n 92, 93 aangesloten bedrijven. Niet alle AD Autobedrijven zijn automatisch Autovakmeester geworden. Dat heeft mede te maken met een aantal bedrijven dat toch al van plan was binnenkort te stoppen. Zij wilden daarom niet mee overgaan, maar het werkt motiverend om deze groei en positieve ontwikkelingen te ervaren. Uiteindelijk willen we eind 2019 uitkomen op zo’n 115 bedrijven.”

Toekomst

Een van de onlangs aangesloten partijen is het familiebedrijf Garage Markgraaff in Sint-Oedenrode. Over zijn deelname zegt directeur Joan Markgraaff: “Met deze keuze zijn we klaar voor de toekomst en kunnen we goede service blijven leveren voor alle automerken en onze klanten voordeel bieden. Ze krijgen 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. We gebruiken uitsluitend A-merkonderdelen; daarmee kunnen we ons onderscheiden. Het soepele verloop en de ondersteuning van het Formule-team geeft ons vertrouwen in het toekomstperspectief bij dit moderne garageconcept.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3055 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *