Autobedrijf Pels bij Mercedes Specialisten Groep

Autobedrijf Pels is toegetreden tot het netwerk van MBSG, de Mercedes-Benz Specialisten Groep. Voor de klanten betekent dat volgens directeur/eigenaar Jan Pels “altijd up-to-date geschoold personeel en faire prijzen.”

Door krachten te bundelen en kennis te vergroten, is het bedrijf volgens Jan en Corry Pels beter voorbereid op een toekomst met complexere (ook elektrische) auto’s. Behalve specialist in Mercedes-Benz is het bedrijf ook sinds meer dan veertig jaar een universele garage, met gebruikte personenwagens “van dealerkwaliteit”. Verder is voorzien in werkplekken voor elektrische auto’s en laadpalen. Daarnaast is Pels actief als ANWB Partnerbedrijf bij pech onderweg.

“Met het verdwijnen van de vroegere Mercedes-dealer zijn wij de enige specialist in Woerden”, zegt Jan Pels, die de afdeling Verkoop onder zijn hoede heeft. “Wij beschikken over originele onderdelen en voeren het onderhoud altijd uit conform de voorschriften van de fabrikant. Dus geen verrassingen, we spreken graag klare taal.”

Uitstraling

MBSG is een zelfstandige en onafhankelijke merkspecialistenvereniging. Eisen op het gebied van de bedrijfsvoering (Bovag-lid), uitstraling, klantenbehandeling, uitleesapparatuur en het kennisniveau van de monteurs zijn vastgelegd. Op dit moment zijn er veertien autobedrijven aangesloten.

Het komende nummer van Aftersales Magazine, dat vrijdag 30 augustus verschijnt, bevat een uitgebreide reportage over Autobedrijf Pels.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.