Autobedrijven Hylkema bij Eurorepar Car Service

Peugeot-dealer Hylkema gaat met zijn vier vestigingen in Friesland en de Noordoostpolder in zee met Eurorepar Car Service. De universele garageformule groeide in Nederland de afgelopen maanden van 23 naar 44 vestigingen.

Aftersalesmanager Erwin Boomsma van Autobedrijven Hylkema spreekt van “een welkome aanvulling voor ons dealerbedrijf, om speciaal voor het wagenpark vanaf vijf jaar oud een scherp prijsvoorstel te kunnen doen.”

Universeel

De formule verwelkomt alle merken. Daarnaast kunnen de berijders met een oudere Peugeot gebruikmaken van de aanwezige merkexpertise, “tegen een gunstiger tarief met Eurorepar-onderdelen.” Als officiële merkdealer van Peugeot is Hylkema actief in Sneek, Drachten, Heerenveen en Emmeloord (foto). De geschiedenis van het bedrijf voert terug tot 1960.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †