Autocrew lanceert afsprakentool

Met de Autocrew Planner kunnen klanten van iedere Autocrew-garage voortaan ook buiten openingstijden zelf, online een werkplaatsafspraak inplannen.

“We regelen steeds vaker onze persoonlijke zaken online: van boodschappen doen tot een afspraak maken met de tandarts. Ook een afspraak plannen voor een regulier onderhoud van de auto of de apk-keuring doen we liefst online. Met de Autocrew Planner zijn alle Autocrew-garages nu 24/7 bereikbaar voor het inplannen van een afspraak”, zegt Patricia Gebhardt, conceptmanager Autocrew, de laagdrempelige garageformule van Bosch Automotive Aftermarket.

Hoe het werkt

Elke Autocrew-garage heeft op zijn homepage een knop ‘Maak een afspraak’. Het is een kwestie van klikken, kentekenplaat en kilometerstand ingeven en een datum kiezen. Als de afspraak is geboekt, krijgt de klant een bevestiging per e-mail toegestuurd.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3825 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *