AutoFirst voor het eerst in Almelo

Vrooam-grossier Twimva Automaterialen, met vestigingen in Enschede en Almelo, heeft met het autobedrijf van Gerard Linker het eerste autobedrijf in Almelo aangesloten bij de AutoFirst-garageformule.

Het autobedrijf van Gerard Linker was aangesloten bij Vakgarage, maar kwam na een verhuizing vlakbij een andere Vakgarage te zitten. Gerard Linker: “Dat werd verwarrend. Daarom zochten we naar een gelijkwaardige nieuwe formule en deze vonden we met AutoFirst. Wel spannend deze overstap, maar het motto ‘Geen gedoe. Goed geregeld!’ sprak ons als nuchtere Twentenaren direct aan en gaf ons vertrouwen. We krijgen binnen de AutoFirst-formule nog meer vrijheid om met onze eigen ideeën en service onze lokale klanten nog beter te helpen en onder onze eigen naam!”

Marketing

Linker is vooral enthousiast over de marketingondersteuning die AutoFirst biedt. “AutoFirst steekt veel tijd in lokaal gerichte acties en dit past perfect bij onze huidige en potentiële klanten hier in Almelo en omgeving. Deze marketingondersteuning vanuit AutoFirst biedt ons alles wat wij nodig hebben om aan een mooie toekomst hier in Almelo te bouwen. Met de goede pechhulp en de service die onze klanten van onze vertrouwde monteurs gewend zijn, is dit ook voor hen de goede afslag. Daarbovenop krijgen al onze klanten bij AutoFirst twee jaar garantie op reparaties!”

Ellen Te Lintelo van Twimva vult aan: “Wij zijn trots dat we met Gerard Linker en zijn team binnenkort de eerste AutoFirst-garage vanuit Twimva mogen openen. AutoFirst is de formule vanuit de grossier, met korte communicatielijnen. Zo hebben we voor Gerard heel snel kunnen schakelen en is zijn Vakgarage formule qua marketing al binnen een maand omgezet naar de formule van AutoFirst. Deze proactieve houding en ‘regelen we’ mentaliteit van AutoFirst smaakt naar meer. Daarom zijn we op zoek naar welke garages we in de omgeving nog meer kunnen enthousiasmeren voor deelname aan de AutoFirst-formule.”

Potentie

Rogier Roet, landelijk formulemanager van AutoFirst: “Wij feliciteren Gerard, zijn team en Ellen en Roberto Cipoletti van Twimva met hun mooie nieuwe AutoFirst-vestiging! Met AutoFirst Garage G.E. Linker in Almelo hebben wij er een passende nieuwe deelnemer bij. Ik ben ervan overtuigd dat binnen de klantenkring van zowel de LKQ Fource en de Vroaam-grossiers, zoals Twimva, nog heel veel potentie ligt voor mooie nieuwe samenwerkingen met AutoFirst. Garageformules zijn door de vele voordelen die deelname hieraan biedt steeds prominenter aanwezig. Wij verwachten daarom dat eind dit jaar nog een flinke groeispurt voor onze AutoFirst-formule. Uiteraard gaat hierbij kwaliteit boven kwantiteit.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3841 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *