Automechanika-kalender aftermarket 2019

Na de 2019-kalenders van Liqui Moly, Pirelli en Standox is er nu de Automechanika-kalender. Er staat wederom een dwarsdoorsnede van de aftermarket in, met een knipoog naar de toekomst die verwerkt is in pk-rijke voertuigen.

De onderdelen zijn uitsluitend afkomstig van 23 exposanten op de beurs, waarvan de editie-Frankfurt drie maanden geleden plaatsvond. De Automechanika-kalender is er in beperkte oplage. Elk van de twaalf motieven bestaat uit honderden auto-onderdelen, die via digitale bewerking zijn omgevormd tot bruggen, wolkenkrabbers en heuvels. De maand januari bijvoorbeeld toont het Automechanika-logo op basis van high-power leds van Hella. Andere bedrijven die participeren in de nieuwe uitgave zijn onder meer Würth, BPW, Continental, Bilstein, Hazet, Maha, Mahle, Mann-Filter, Meyle, Christ,  Schaeffler, Tenneco, Thyssenkrupp en ZF.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †