Automechanika verzorgt online talkshow

Automechanika Frankfurt organiseert op 30 oktober een online talkshow voor een internationaal branchepubliek. De voertaal is Engels. Thema is onder meer de impact van het coronavirus op de aftermarket.

Onder de noemer ‘Let’s Talk Business’ schuiven virtueel de volgende kopstukken aan: Manfred Baden (President Automotive Aftermarket Robert Bosch), Rolf Sudmann (Executive Vice President ContiTech), Jean-Francois Bouveyron (Vice President Aftermarket EMEA Delphi Technologies Aftermarket), Michael Söding (ceo Automotive Aftermarket Schaeffler) en Helmut Ernst (Senior Vice President Aftermarket ZF). De gevolgen van ‘corona’ voor de onderdelendistributie is een van de aspecten waarop ze zullen inzoomen.

Visies op de branche

“Dit format geeft ons de kans om op internationaal niveau visies op de branche uit te wisselen”, zegt Olaf Mußhoff, Director Automechanika Frankfurt. De gespreksronde wordt opgenomen en als video geplaatst op de website van de beurs. Eerder al verzorgde de organisatie een online sneak preview van nieuwtjes voor de Duitse garagesector. Volgende maand staan twee andere websessies gepland, beide overigens live workshops: ‘Exploring hydrogen and fuel cell technology using a Toyota Mirai as an example’ (5 november) en ‘Installing the first LED retrofit lights’ (11 november).

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *