Banden voor klassiekers op Probanden.nl

Probanden.nl, de bandenwebshop van Delticom, heeft het productaanbod uitgebreid met het eigen merk Retro. Hiermee biedt Probanden.nl nieuwe banden voor verschillende youngtimers en klassiekers.

probanden-nl-handelaren-profiteren-van-het-uitgebreide-klassieke-assortimentDe webshop biedt onder meer de Retro Classic 001 205/70 R14 95V, met de karakteristieke witte wangen.

Niet gangbaar

Zelfs garagebedrijven die niet gespecialiseerd zijn in klassieke auto’s, kunnen hun klanten nu eenvoudig voorzien van klassieke banden. “Door de verkoop van historische banden kunnen garagehouders nieuwe klanten aantrekken. Het is ons doel om de zoektocht naar deze modellen te vereenvoudigen, ook bij de vraag naar niet gangbare of speciale modellen. Dankzij onze grote voorraad kunnen wij bovendien garanderen dat de gewenste producten het hele jaar door zonder problemen verkrijgbaar zijn. Er hoeft geen eigen dure opslagcapaciteit voor te worden gereserveerd”, aldus Andreas Faulstich namens Probanden.nl.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3060 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters