Bosch en Hamu breiden samenwerking uit

Robert Bosch Nederland en Hamu Holding breiden hun samenwerking uit: ook het vorig jaar overgenomen filiaal A28 Autocombinatie (lid van G.A.U.) wordt Bosch First Supplier.

Hamu Automaterialen was dat al. “Maar door de overname van A28 Autocombinatie was een aanpassing van de overeenkomst nodig”, zegt salesmanager René Heidt van Robert Bosch Nederland. “Omdat de vestiging van A28 Autocombinatie ondertussen is ingericht met de lijnen van Bosch, is het logisch dat deze vestiging eveneens Bosch First Supplier wordt. Dat versterkt ons netwerk.” Ook oprichter/directeur Hans Mulder van Hamu Holding heeft zo zijn motieven. Het bedrijf is volgens hem de afgelopen jaren succesvol geweest met Bosch-lijnen en -concepten. “We willen dit nu doortrekken naar A28 Autocombinatie.”

Bandendepot

Hamu Holding nam A28 Autocombinatie begin juli 2018 over. Sindsdien telt de groep negen  vestigingen en een bandendepot: acht vestigingen van Hamu Automaterialen (Nunspeet, Harderwijk, Amersfoort, Apeldoorn, Veenendaal, Almere, Epe en Kampen), e?e?n vestiging van A28 Autocombinatie (Nijkerk) en e?e?n bandendepot (Putten). Bij de groep zijn 110 fulltime medewerkers in dienst. Door het behalen van de Bosch Techprom doelstellingen in 2018 won Hamu een kartsessie voor tien personen. Hans Mulder (rechts) ontving de bijbehorende cheque uit handen van Han Overweg, accountmanager Robert Bosch.  

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †