Brainbee steelt de show op huisbeurs CBX

Op 12, 13 en 14 maart organiseert werkplaatsinrichter CBX opnieuw een huisbeurs in Geldermalsen. Speciale aandacht gaat daarbij uit naar twee nieuwe producten van Brainbee.

Eigenaar Maurits Golüke is vooral enthousiast over de nieuwe, volledig geautomatiseerde versnellingsbakspoelmachine van Brainbee die CBX op de huisshow kan laten zien. “Het is op zich geen nieuw apparaat, maar wel nieuw in ons assortiment. We introduceren de wat luxere versie van de machine, die geheel zelfstandig kan draaien.”

Airco-unit

Ook is er een nieuwe airco-unit van Brainbee te zien op de huisshow. “Die is constant verbonden met de WiFi, zodat je hem op afstand kunt controleren. Optioneel is de unit verkrijgbaar met een bijbehorende app, zodat je vanaf je tablet of telefoon het apparaat kunt stopzetten. Daarnaast geeft deze unit een veel uitgebreider geprint rapport, niet op zo’n bonnetjesstrook, maar op A4. Het garagebedrijf kan daarmee de klant veel beter laten zien wat er is gebeurd. Het is ook mogelijk om dat rapport te mailen, naar de klant, of naar de balie.”

Geen Autoprof

Nu Autoprof in Hardenberg niet doorgaat, beraadt Maurits Golüke zich op deelname aan de landelijke Autoprof, die vanaf 2020 jaarlijks in Gorinchem gehouden zal worden. “Je komt in contact met potentiële nieuwe klanten. De plannen voor een jaarlijkse landelijke Autoprof in Gorinchem klinken goed, we moeten het afwachten. We hebben het zelf ook geprobeerd, collectief als branche, met de Equipvak. Dat hebben we toen ook niet helemaal goed aangepakt, want daar kwam veel te weinig volk op af. Als je dat vergelijkt met beurzen in Duitsland en Italië, die eens in de twee jaar gehouden worden… Exposanten hebben dan ook echt wat te presenteren. Misschien moeten we wel die kant op.” De huisshow van CBX is toegankelijk voor het publiek van 14 tot 22 uur.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2954 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters