Brembo opent eerste Center of Excellence in Silicon Valley

Brembo kondigt de opening aan van zijn eerste center of excellence, in Silicon Valley (VS) in Californië. Het Brembo Inspiration Lab zal zich richten op softwareontwikkeling, data science en kunstmatige intelligentie.

De opening van Brembo’s eerste center of excellence is een stap voorwaarts op het pad om een vertrouwde Solution Provider te worden. Het versnelt de digitalisering van het bedrijf. Dat is een van de belangrijkste doelstellingen van de strategische visie die Daniele Schillaci, Brembo’s Chief Executive Officer, in september 2020 aankondigde.

Kunnstmatige intelligentie

“We investeren in deze wereldberoemde locatie met het duidelijke en ambitieuze doel om de ongekende uitdagingen aan te pakken die de automobielsector beïnvloeden”, aldus Daniele Schillaci, Brembo’s Chief Executive Officer. “We bevinden ons in een tijdperk van data science en de toepassing van kunstmatige intelligentie. Dat biedt ons een geweldige kans om te bouwen aan onze toekomst en ons technologisch leiderschap te versterken. Met het Brembo Inspiration Lab gaan we de uitdaging aan om de digitale cultuur van het bedrijf te vergroten. We brengen ‘Made in Brembo’-innovatie nog dichter bij onze partners.”

Het Brembo Inspiration Lab opent naar verwachting in het vierde kwartaal van 2021. Het zal talent uit verschillende industrieën verwelkomen voor de ontwikkeling van Brembo’s toekomstige remoplossingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.