CarProf schenkt 24.800 euro aan slachtofferhulp

Garageformule CarProf heeft op 18 februari een cheque ter waarde van 24.800 euro uitgereikt aan Fonds Slachtofferhulp. Het is de opbrengst van de apk-actie die CarProf in 2020 is gestart om de relatie te benadrukken tussen goed onderhoud en verkeersveiligheid.

Formulemanager Harold van Gestel: “Een apk is verplicht en geeft aan waar onderhoud nodig is. CarProf staat voor kwaliteit. Met vakkundige monteurs en apparatuur brengen we auto’s in topconditie om veilig de weg op te kunnen.”

50 eurocent

Van elke uitgevoerde apk gaat sinds 2020 50 eurocent naar TrafVic-Kids, een project van het Fonds Slachtofferhulp, gericht op wetenschappelijk onderzoek en specialistische hulp voor kinderen die slachtoffer of nabestaande zijn van een verkeersongeval.

Frank Jansen van Fonds Slachtofferhulp is blij met de donaties van CarProf. “Jeugdigen die na een ernstig ongeval een trauma oplopen of een dierbare verliezen, hebben een verhoogde kans op psychische klachten. Dankzij TrafVic-Kids kunnen we onderzoek doen op de impact en het rouwproces. Met die kennis kunnen we deze kinderen eerder en beter helpen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2802 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *