Carteam breidt uit naar Curaçao

Het gestaag groeiende netwerk van garageconcept Carteam omvat inmiddels bijna vijftig aangesloten deelnemers. Daaronder één opvallende nieuwe locatie: Carteam Autobedrijf Willemstad op Curaçao.

Bij het landelijk samenwerkingsverband voor onafhankelijke, universele garagisten sloten zich onlangs ondernemers aan in Uitgeest, Reeuwijk, Bergambacht en Wekerom. Vanuit het Caraïbisch gebied zocht eigenaar Robert Potveer contact met Carteam Nederland voor deelname. “Ons autobedrijf is sinds 2013 hier op het eiland gevestigd. Het gaat goed en klanten weten ons te vinden”, laat hij vanuit Willemstad weten. “Maar aansluiten bij een formule geeft ons voordelen. Niet alleen op financieel gebied met een gezamenlijke inkoop, maar ook de marketingondersteuning is heel prettig en belangrijk voor de groei. Zelf komen wij daar gewoon niet aan toe. Daarnaast kunnen we nog steeds onze eigen keuzes maken. Dat sprak ons aan.”

Metamorfose

Na een metamorfose van nog geen twee weken is Autobedrijf Willemstad sinds begin maart volledig als Carteam-vestiging in bedrijf. Potveer merkt dat de verandering de buitenwacht opvalt. “We krijgen positieve reacties van klanten. Ook van klanten die Carteam vanuit Nederland kennen. Voor ons een bevestiging dat we de juiste keuze hebben gemaakt.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.