CarXpert noteert twee nieuwe leden

De garageformule CarXpert van Group Auto heeft er weer twee nieuwe bedrijven bij. Grossier JECE uit Raamsdonksveer heeft Autobedrijf Leeman uit Made aangesteld. Grossier Huva heeft Autobedrijf Lavrijsen uit Hapert aangebracht.

fotocarxpertleeman Nelis Leeman, eigenaar van Autobedrijf Leeman, noemt vooral de technische ondersteuning die CarXpert biedt in de vorm van trainingen en technische data om zich aan te sluiten. “Daarnaast kunnen wij ook gebruikmaken van diverse aanvullende modules. Zo kunnen wij onze klanten nu voorzien van pechhulp via de CarXpert mobiliteitsservice. Ook krijgen we een eigen CarXpert-app en kunnen we in de toekomst gebruikmaken van een telematicaoplossing richting onze klanten.”

Omzet

Ook voor Jeffry Lavrijsen van Autobedrijf Lavrijsen geldt dat de technische ondersteuning belangrijk is. “Ook de hoeveelheid ondersteuning op marketinggebied en het inzetten van omzetverhogende tools is een niet te missen onderdeel waar wij graag optimaal gebruik van gaan maken.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters