CarXpert verwelkomt drie nieuwe leden

Autoservice Dekker uit Lutten en Autobedrijf Hijlkema VOF uit Wolvega zijn per 1 september toegetreden tot CarXpert, de garageformule van Group Auto. Per diezelfde datum is Auto Beilen uit Beilen toegetreden als CarXpert Service Partner.

Autoservice Dekker (foto) is voorgedragen door grossier Veltink, Autobedrijf Hijlkema komt via grossier Jabo het netwerk binnen. Eigenaar Erwin Dekker: “Wij willen graag extra support op het gebied van online marketing en social media. Dit gaat ons veel tijd besparen. Hierdoor kunnen wij ons beter focussen op ons rendement in de werkplaats. Ook hier zien wij mogelijkheden via CarXpert om met name onze omzet nog verder te verhogen. Tot slot willen we onze kennis in de werkplaats op een hoog niveau houden. Dat kunnen we nu optimaal inregelen via de opleidingen vanuit de formule.”

Goede partner

Eigenaar Dirk Hijlkema: “Het is onmogelijk om in je eentje met alle ontwikkelingen mee te gaan. Als autobedrijf moet je dat ook niet meer willen, maar een goede partner zoeken. Voor ons is dat CarXpert geworden.” Mede-eigenaar en broer Gijs vult aan: “Naast alle technische en marketingsupport die wij vanuit CarXpert ontvangen, willen we ook graag de vruchten kunnen plukken als het gaat om andere oplossingen, zoals telematica.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3055 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters