CBX breidt uit met TECO S-line

CBX Nederland introduceert de S-Line van TECO, een range demontage- en balanceerapparatuur die volgens de importeur “een scherpe balans zoekt tussen economisch verantwoord en kwalitatief hoogwaardig.”

Op dit moment zijn drie demontagemachines beschikbaar en drie balanceermachines. Desgewenst kan een order rechtstreeks vanaf de fabrikant naar de eindgebruiker worden verzonden. Met de handleiding kan de klant de machine dan zelf monteren en in werking stellen. Mocht dat onverhoopt niet lukken, dan biedt de importeur alsnog support. Tegen meerprijs kunnen afnemers de levering, installatie en uitleg ook ‘gewoon’ laten lopen via CBX.

Optioneel verkrijgbaar binnen de S-Line is het Laser&Led systeem, om verlicht en accuraat onderin de velg het plakgewicht aan te brengen. Leverbaar is ook een parkeerrem om het wiel vast te zetten, evenals een sonarsensor die automatisch de positie van het buitenste slaggewicht voor stalen velgen inmeet.

Nexion

TECO maakt deel uit van de Italiaanse Nexion-groep (eigenaar van onder meer Corghi, Mondolfo en SICE). De nu gepresenteerde S-Line is het resultaat van samenwerking tussen de Nexion-bedrijven. Levering van onderdelen loopt eveneens via het Nexion-netwerk. CBX Nederland betrekt zijn wielservice-equipment sinds 2008 van TECO.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *