Chris Kimman nieuwe eigenaar AA-Equipment

AA-Equipment gaat vanaf 1 maart verder onder leiding van de nieuwe eigenaren Chris Kimman (directie) en Ronnie van Gellecom (operationele organisatie). Beiden werkten eerder samen bij Mivar en Saarloos.

AA-Equipment werd in 1999 opgericht door Ben van de Kerkhof . Hij doet een stap terug maar blijft als lid van het salesteam verbonden aan de onderneming. “Na ruim 21 jaar is dit een mooi moment om het stokje over te dragen aan de jongere generatie. De komende jaren, tot mijn pensioen, zal ik met trots en veel plezier onze producten en diensten aan de man blijven brengen.”

Klantondersteuning

AA-Equipment is leverancier van VDO, Jaltest, Pico, Launch en Autocom. Het bedrijf gaat zich daarnaast verder specialiseren in klantondersteuning, door middel van een gecentraliseerde ServiceDesk en trainingen. Hierbij zullen remote-diagnose en PassThru oplossingen belangrijke pilaren zijn. Chris Kimman: “De ontwikkelingen in de mobiliteitssector gaan razendsnel. Denk alleen maar aan alternatieve aandrijftechnieken en energiebronnen, de toenemende druk om voertuigen en machines aan de praat te houden én het tekort aan gekwalificeerd personeel. Daarbij komen ook nog eens de marges steeds verder onder druk te staan. Ondanks de grillige toekomst blijft er een goede boterham te verdienen voor bedrijven die hier goed op inspelen.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.