Coronaproof vakdagen bij Autec in Montfoort

De Equipment Vakdagen van Autec in Montfoort stonden deze keer in het teken van Covid-19. De traditionele huisshow ging op 10, 11 en 12 november wel door, alleen werden potentiële kopers tijdens deze editie uitsluitend op afspraak ontvangen in de coronaproof gemaakte showroom, waar uiteraard alle RIVM-adviezen werden opgevolgd.

Behalve koffie en thee werd er ook voor mondkapjes gezorgd. “Ondanks de coronaperikelen hebben de afgelopen drie dagen toch nog enkele tientallen ondernemers de Autec Vakdagen bezocht”, vertelt Marcel Streppel, die nog maar net als general manager bij Autec is aangetreden.

Kennismaking

Voor Streppel waren de Equipment Vakdagen een mooie kans om direct kennis te maken met de manier van werken bij Autec en een aantal vaste klanten te ontmoeten. Naast de nodige universele autobedrijven kwamen ook enkele truckdealers en in caravanonderhoud en -reparaties gespecialiseerde garagebedrijven in Montfoort op bezoek.

Streppel: “Het zal duidelijk zijn dat het totale aantal bezoekers door de maatregelen en adviezen van de overheid wat is achtergebleven bij de vorige keer. Desondanks zijn we niet ontevreden over het bezoek en zeker niet over de investeringen die uiteindelijk nog zijn gedaan.”

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1788 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.