Drie nieuwe Vakgarages per 1 augustus

Vakgarage voegt met ingang van deze maand drie nieuwe deelnemers toe aan het netwerk. Daarmee komt de teller voor wat betreft actieve Vakgarages op 302.

Van één nieuwkomer was de naam al enkele weken bekend: Marco van Beek liet op 12 juli weten dat hij zich had aangesloten. Hij deed dat tijdens een drukbezocht open huis, vanwege zijn nieuwe vestiging in Steenwijk. Daarnaast zijn er echter nóg twee toetreders per 1 augustus: Vakgarage Kuiken & Zn in St. Annaparochie en Vakgarage Versteege in Hoogkarspel. Ze staan onder leiding van respectievelijk Bart Kuiken en Fred Entius.

Vorige maand maakte de formule vijf nieuwe deelnemers bekend. Directeur Christien den Uil van Vakgarage Projecten geeft aan dat er de komende maanden nog een aantal franchisenemers toe gaan treden tot het netwerk.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *