Duizend bezoekers huisbeurs Dabeko

Zo’n duizend relaties hebben woensdag en donderdag de huisbeurs van Dabeko bezocht. Aanleiding voor het evenement was het dertigjarig bestaan van de grossier, die begon als tweemansbedrijf en in drie decennia uitgroeide tot een organisatie met vijf vestigingen en 120 personeelsleden.

In en rond de hoofdvestiging van Dabeko in Dalfsen waren beide dagen dertig leveranciers actief met een stand. Bezoekers konden via de blauwe loper een kijkje nemen in het magazijn, de werkplaats en het tegenovergelegen bandenhotel. Op het buitenterrein stond onder meer een gele Lamborghini Callardo, waarmee kopers van Triscan-stuurdelen een rit in de regio konden maken. Stemkunstenaar Niek Boes gaf beide dagen een spectaculaire show over de  veranderlijke automotive branche en dertig jaar Dabeko. In verband met de voetbalwedstrijd Lyon-Ajax was donderdagavond een groot tv-scherm geregeld.

Bekijk hier een foto-impressie van de Dabeko-huisshow

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †