Ecobat en Emrol samen verder

Ecobat Battery versterkt haar positie in de Benelux-markt. Met de overname van Emrol is het netwerk van Ecobat (naast de voormalige Hefra-vestigingen) verder geoptimaliseerd.

Managing Director Jeroen Sluis: “Zowel Emrol als Hefra zijn voormalige familie-bedrijven die op basis daarvan met hun producten, diensten en kennis een ijzersterke band met hun klanten hebben weten op te bouwen. Dit zal in deze nieuwe samenwerking alleen maar vooruit gaan. Emrol was in de Benelux altijd al koploper op het gebied van onder meer Tractie en Acculaders en voor Hefra geldt hetzelfde, maar dan in de productgroep Accu’s. Met het behoud van beide teams en vestigingen voorzie ik een heel succesvolle samenwerking. Pieter Jacobs en zijn team staan bekend als zeer deskundige professionals, naast hun kennis en kunde sluit ook hun productprogramma perfect aan op dat van Hefra / Ecobat.”

Ecobat nam Hefra al in 2012 over. Sinds deze zomer voert Ecobat een re-branding door waarbij wereldwijd (vier continenten) alle activiteiten verder gaan onder de naam Ecobat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.