Eerste drie Autovakmeesters operationeel

De eerste drie AD Autobedrijven zijn omgevormd tot Autovakmeester. Het gaat om de AD Autobedrijven Marco Groen in Dirkshorn, Ooijman in Wilp en Ter Horst in Harmelen.

Autovakmeester werd in juni 2018 opgericht en is een van de drie garageconcepten die de Partspoint Groep aanbiedt. Autovakmeester is een soft franchiseformule en richt zich op de werkplaatsklant die kiest voor de betaalbare, lokale ondernenmer. Carprof is voor de consument die vooral de hoogste technische kwaliteit verlangt. Autoservice Totaal is het derde, laagdrempelige concept en stelt minimale eisen aan de uitstraling van het autobedrijf.

Opfrissing

Autovakmeester werd in de markt gezet omdat uit marktonderzoek was gebleken dat de oude AD Autobedrijf-formule aan vernieuwing toe was. De vernieuwde formule gaat verder dan een visuele vertaling van Autovakmeester in het interieur van bedrijfspanden. Op basis van de formulewaarden is de huisstijl opgefrist en kunnen garagisten via een nieuwe portal zelf online gepersonaliseerd briefpapier, bedrijfskleding, flyers en ander marketingmateriaal bestellen. Eigenaar Robert Ooijman: “Met Autovakmeester lift ik als lokale ondernemer mee op de kracht van een grote club en haal ik naast een professionele uitstraling ook inkoopvoordeel, technische kennis en marketingkracht in huis.”

Ondersteuning

Deelnemers aan Autovakmeester krijgen toegang tot training en technische ondersteuning via Tech360 en worden onderdeel van een (online) netwerk aan vakbroeders. Bovendien kunnen Autovakmeesters hun klanten Europese pechhulp, privé lease en een garantie van 24 maanden op onderdelen en reparaties bieden.  

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3055 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters