Eerste fase Autodistribution Nederland

Sinds de opstart van de nieuwe Autodistribution garageconcepten nu vier maanden geleden hebben zich inmiddels 20 Autodistribution grossiers, 15 AD garages en 11 Techexperts aangesloten.

Terugblikkend concludeert de organisatie flink wat te hebben bereikt afgelopen periode: “De ontwikkeling van de nieuwe klant- en garageportalen bijvoorbeeld, de opstart van de webinars en trainingen en uiteraard de ontwikkelingen van de Autodistribution-concepten.”

Daarnaast doelt ze op de uitbreiding van het aantal partnerleveranciers. De eerste resultaten worden komende maand zichtbaar in het nieuwe 90 pagina’s tellende magazine. Het verbreden van het productaanbod in zowel het centraal magazijn in België als in de twee depots in Nederland is een laatste mijlpaal die de organisatie uitlicht. “Die depots worden de komende maanden opnieuw ingericht.”

Verhuizing

Naast de ontwikkelingen binnen het Autodistibution netwerk ontwikkelt ook Autodistribution zich als organisatie. “De verhuizing van ons kantoor in Den Bosch op 22 april naar een nieuw kantoor en de naamswijziging van onze organisatie naar Autodistribution Nederland zijn weer een stap in dit proces.
Wij gaan uit van onze eigen kracht, onze teams in zowel Nederland als België en Frankrijk geven ons de power om te bouwen aan onze eigen toekomst, met korte lijnen en ruimte voor verandering. Dat kan ook als je samen met je klanten de touwtjes in de handen neemt. Een unieke positie in de markt. Wij doen het anders, geen verhalen maar gewoon doen”, aldus Kees Willemsen salesdirecteur Autodistribution Nederland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *