Eerste TOP Merkspecialist Kia

De garageformule TOP Merkspecialist breidt met de aansluiting van Autobedrijf Kroezen & Lambers uit Emmen uit naar het aan Hyundai gelieerde Kia. TOP Merkspecialist was al beschikbaar voor specialisten in Hyundai en Opel.

Kroezen & Lambers is in 2010 opgericht door Sjaak Kroezen en Marcel Lambers. De heren zitten ruim dertig jaar in het vak en waren destijds collega’s bij de plaatselijke Hyundai-dealer. Marcel Lambers: “Hyundai en Kia kennen voor ons geen geheimen meer. Wij waren op zoek naar aansluiting. TOP geeft ons uitstraling en vertrouwen. Voor ons is de stap naar TOP op dit moment ideaal. Samen met de erkenning van TOP en onze ervaring in Hyundai en Kia kunnen we onze klanten nog meer bieden. Wat de doorslag gaf, is dat we zelfstandig blijven. Dat vinden we erg belangrijk. De klanten profiteren mee van de gunstige inkoop en over de marketing, scholing en een goede mobiliteitsservice hoeven we ons geen zorgen te maken. Dat is bij TOP perfect geregeld. Ook de uitstraling naar buiten is herkenbaar en met een ‘eigen’ TOP-website weet de klant precies wat hij kan verwachten.”

Alle merken

Naast Hyundai- en Kia-rijders zijn overigens alle merken welkom bij Kroezen & Lambers. Marcel Lambers: “We hebben veel ervaring in het servicen van auto’s en lichte bedrijfswagens. Ook voor een apk van een camper kan men hier terecht. Ons bedrijf groeit gestaag. We hebben zelfs plek voor een eerste apk-autotechnicus.”

Naast onderhoud en reparatie heeft Kroezen & Lambers ook een ruime occasionvoorraad en kunnen klanten er terecht voor een leaseauto, privé of financial lease. Ook hiervoor is er de keuze uit nieuwe en jong gebruikte auto’s.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2954 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *