Elf nieuwe deelnemers AutoFirst

Begin 2021 hebben zich elf autobedrijven aangesloten bij de door Fource-grossiers ondersteunde garageformule AutoFirst. Daarmee komt de formule op in totaal 140 deelnemers in Nederland.

De slogan ‘Geen gedoe, goed geregeld’ maakt duidelijk waar het AutoFirst om te doen is: praktische ondersteuning, gericht op de regio, maar met een landelijke slagkracht. Zo is onlangs de huis-aan-huiskrant vernieuwd, met zowel landelijke als regionale input. Daarnaast lopen er landelijke campagnes op Facebook en Instagram. In maart wordt hier een vervolg aangegeven op de radio en middels outdoor billboards.

Lokale focus

Dennis Laman is één van de vier regiomanagers van de formule en zegt hierover: “De kracht van AutoFirst blijft de lokale focus en snel kunnen schakelen door de sterke betrokkenheid van onze grossiers: de Fource Automotive en Full Fource partnergrossiers, waaronder Koskamp. Bovendien waarderen onze klanten dat zij baas in eigen huis blijven. Dit hebben wij tevens terug gezien in een hoge waardering door onze franchisenemers in het BOVAG ROSA-onderzoek met maar liefst een 8,4.”

Nieuwe website

Hans Wolsheimer, aftersalesmanager van het net aangesloten Autobedrijf Bikker vult aan: “AutoFirst neemt ons de zorgen uit handen en doet haar slogan ‘Geen gedoe, goed geregeld’ eer aan door snel zaken op te pakken en daadwerkelijk te regelen. Zo hadden wij in no time een eigen nieuwe website, met toegang tot alles wat AutoFirst te bieden heeft zoals private lease, de mobiliteitsgarantie en alle marketing campagnes. Tevens kon ik mijn eigen diensten, zoals camperonderhoud en leasing nog toevoegen. Bovendien is per direct alle marketing opgestart via onder meer Facebook, Instagram, de e-mail nieuwsbrief en binnenkort de huis-aan-huiskrant. Wij hebben de eerste nieuwe gezichten in onze zaak al mogen begroeten.”

160

AutoFirst ziet nog genoeg ruimte om te groeien en verwacht eind dit jaar in Nederland op 160 aangesloten bedrijven te zitten. AutoFirst zoekt daarvoor enthousiaste ondernemers, warme persoonlijkheden die hun klanten kennen, bij BOVAG aangesloten zijn, of zich daarbij willen aansluiten en met minimaal twee monteurs.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *