Eurol Service Point start campagne

Eurol houdt de komende zes weken een landelijke campagne voor de ruim 150 Eurol Service Points. Klanten van de Eurol Service Points kunnen tijdens de actieweken hun werkplaatsfactuur insturen. Elke week vergoedt Eurol een factuur én wint iemand een compleet verzorgd kartarrangement voor twee personen, inclusief meet & greet met Tim Coronel.

Dennis Marsman, marketingmanager bij Eurol: “Na de uitrol van onze garageformule begin 2020 zijn we hard gegroeid naar ruim 150 vestigingen. Onze primaire focus is om garagisten inhoudelijk te ondersteunen om zo het rendement op smeermiddelen te verhogen. Nu gaan we de naamsbekendheid van de formule verder verhogen en helpen om klanten te trekken naar de Eurol Service Points.”

Laagdrempelig

Eurol Service Point is een laagdrempelige garageformule, met commerciële en technische ondersteuning om het rendement uit smeermiddelen te verhogen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3060 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *