Euromaster kiest voor Delphi diagnose

Euromaster Nederland heeft gekozen voor de diagnose- en testapparatuur van Delphi. Euromaster heeft in Nederland 95 eigen vestigingen en 9 franchisevestigingen. Brezan heeft alle eigen vestigingen voorzien van Delphi DS150E-apparatuur.

Met Delphi is een softwarelicentie van vijf jaar afgesloten. Accountmanager Richard van Walstijn van Brezan: “Euromaster heeft het test- en selectietraject grondig aangepakt. We zijn er dan ook extra trots op dat onze diagnoseapparatuur als beste werd getest. Aangezien iedereen bij Euromaster met de diagnoseapparatuur moet kunnen werken, was onze gebruiksvriendelijke bediening één van de doorslaggevende punten in het keuzeproces!” Directielid Jeroen Maas van Euromaster vult aan: “Op basis van de testfase, alsmede de uitgebreide technische ondersteuning via Brezan, zijn wij ervan overtuigd dat deze nieuwe diagnosetool ons in staat stelt de optimale service te verlenen aan onze Euromaster klanten.” De Delphi-apparatuur wordt ingezet bij al het voertuigonderhoud op de Euromaster-vestigingen. Doel is hiermee additionele omzet uit voertuigonderhoud te realiseren.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3806 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters