Euromaster verruilt Shell voor Eurol

Euromaster is bezig zijn positie op het gebied van voertuigonderhoud te versterken. Om deze strategie kracht bij te zetten, kiest de keten voor smeermiddelen van Eurol. Vanwege de kwaliteit van het assortiment en omdat de ondersteuning past bij de eigen ambities.

Euromaster voert zijn belofte ‘in goede handen’ door in alle facetten van het bedrijf. In dat kader zoekt men gerenommeerde partners, zegt Eric Peters, Formule Development Manager bij Euromaster: “Smeermiddelen zijn essentieel wanneer het gaat om onderhoud van een voertuig. Kwaliteit en ondersteuning zijn belangrijk in de keuze voor de juiste smeermiddelpartner. Met Eurol kiezen we voor een aansprekend, Nederlands kwaliteitsmerk met een brede dekking aan producten.” Het feit dat deze zijn goedgekeurd door gerenommeerde voertuigfabrikanten is voor Euromaster eveneens een belangrijk argument. Daarnaast is Eurol volgens Peters een “flexibele partner met een uitgebreid pakket aan ondersteuning, zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Denk daarbij aan deskundig olieadvies, snelle levering, werkplaatsinrichting en marketingondersteuning. Daarmee vullen we elkaar goed aan en kunnen we het verschil maken.”

Dakar

“Eurol is een ondernemende partner, die investeert en innoveert. We zien de samenwerking met vertrouwen tegemoet”, reageert salesmanager Bart Boerboom.  In de productielocatie Nijverdal ontwikkelt en produceert het merk al meer dan veertig jaar smeermiddelen, koelvloeistoffen en additieven. De laatste jaren is Eurol enorm gegroeid. Inmiddels zijn de producten verkrijgbaar in meer dan 75 landen. Om te blijven voldoen aan de vraag begint binnenkort in Almelo de bouw van een nieuwe, duurzame productielocatie. De Overijsselse fabrikant kreeg grote naamsbekendheid door zijn deelname aan ‘Le Dakar’. Deze zwaarste rally ter wereld wordt ook gebruikt om producten te testen en nieuwe technologieën door te ontwikkelen voor de dagelijkse praktijk. Daarvoor beschikt Eurol over een eigen afdeling Research & Development.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1821 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen