Exide Technologies accu-app

Exide Technologies, een van de grotere producenten van accu’s en andere mobiele stroomopslag, heeft een gratis app voor de smartphone gelanceerd, waarmee klanten in hun land de juiste accu kunnen vinden voor een personenauto of lichte bedrijfswagen. Naast de producten van Exide wordt ook gezocht in het assortiment van Fulmen, Tudor, Deta, Sonnak en Centra.

Erik Van Damme van Exide: “Bezitters van een Iphone kunnen nu met een paar klikken uitzoeken welke vervangingsaccu in een bepaald voertuig past. In deze barre winterdagen beslist een handige tool bij startproblemen.” De komende maanden komt de app ook beschikbaar voor de andere platformen.

Zoekfunctie

De juiste accu kan gezocht worden aan de hand van het kenteken, inschrijvingsnummer van het voertuig of het merk en model. Het programma helpt ook om een keuze te maken in de beschikbare accu’s voor bijvoorbeeld lange ritten of korte afstanden in een stedelijke omgeving. De zogenaamde Battery Finder app werd ontwikkeld in samenwerking met Tecdoc, specialist op het gebied van elektronische catalogi voor vervangingsonderdelen in de autobranche. Bij Exide Technologies rolde onlangs de 2,5 miljoenste start-stop accu van de lijn. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse