Prijswinnaars Formule 1-actie Autec-VLT bekend

Autec-VLT bestaat vandaag (maandag 30 oktober) dertig jaar. De mijlpaal was voor het bedrijf aanleiding om kopers van hefbruggen, remmentestbanken en/of emissiemeetapparatuur kans te bieden op een arrangement naar de Formule 1 van Abu Dhabi.

De actie liep tot en met 6 oktober. Inmiddels zijn alle winnaars bekend en hebben zij hun prijs in ontvangst genomen. Het zijn: –              André Hobo, DGA van APK en Autoservice Hobo, (Den Bosch) –              Bob Burks, operationeel manager en Willem Thijssen, vestigingsmanager van Nooteboom Trailer Service in                      Zwijndrecht (onderdeel van Koninklijke NooteboomGroep), –              Mark en Willem van Abeelen, DGA’s van Van Abeelen Keuringen B.V, (Hilvarenbeek e.o.) –              Eddy de Jong (DGA) en Jesse de Jong, van Autobedrijf de Jong, (Ruinen) –              Edwin Meijers, Aftersales manager van Smeets Autogroep, (Limburg) –              Raymond Schuchmann, DGA van Autobedrijf Curvers, (Den Haag).

Bezoek VLTest

In het weekeinde van 25-26 november wonen de winnaars de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi bij. Na de race gaan ze nog op werkbezoek naar de VLTest-voertuigentestlocatie in Dubai. Daar zijn meerdere volledig geautomatiseerde keurstraten van het merk te zien. Bij dit exclusieve kijkje in de keuken ziet het gezelschap onder meer hoe een automatische testlijn twintig voertuigen per uur per straat keurt. Het equipmentassortiment van Autec-VLT omvat onder meer zo’n tweehonderd verschillende hefbruggen voor lichte en zware voertuigen en apparatuur voor APK1 en APK2.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1691 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen